Fusilli met asperges en broccoli
Personen:
4
Voorbereidingstijd:
10 minuten
Kook Tijd:
20 minuten
Totale Tijd:
30 minuten
Tip
Schil witte asperges altijd goed, anders zitten er na het koken nog taaie slierten aan. Leg de asperges op een plank en schil ze met een dunschiller van vlak onder het kopje naar beneden. Snijd ten slotte het houtachtige uiteinde eraf.

300 g fusilli
500 g witte asperges
50 g boter
300 g broccoliroosjes
1 sinaasappel
1 doosje MAGGI Saus voor Asperges

Kook de fusilli beetgaar zoals aangegeven.
Schil de asperges, snijd 4 cm van het houtige uiteinde af en snijd ze in stukjes van 3 cm.
Smelt de helft van de boter in een braadpan. Schep de asperges, broccoli, het sinaasappelsap en de -rasp erdoor en smoor de groente afgedekt in 8 minuten gaar.
Bereid de MAGGI Saus voor Asperges met de rest van de boter volgens de aanwijzingen en roer de saus door de asperges.
Schep de pasta in vier diepe borden en verdeel de groente met saus erover.