Aspergelasagne

500 gram groene asperges
2 zakjes Knorr Saus voor Asperges
75 ml witte wijn
125 gram geraspte (Parmezaanse) kaas
ca. 125 gram lasagnebladen

Verwarm de oven voor op 180°C (heteluchtoven 165°C).
Kook de asperges 7 minuten in kokend water met wat zout.
Maak de Saus voor Asperges volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de wijn en 75 gr van de kaas erdoor.
Schep een dun laagje saus over de bodem van een ovenschaal.
Beleg met de helft van de lasagnebladen.
Verdeel de asperges over de lasagnebladen.
Schep 2/3 van de saus over de asperges en dek af met de overgebleven lasagnebladen.
Verdeel de rest van de saus over de lasagne en bestrooi met de rest van de kaas.
Bak de lasagne in ca. 25-30 minuten goudbruin en gaar.
Haal de lasagne uit de oven en laat een paar minuten staan.
Snijd de lasagne met een scherp mes in