Aspergecrèmesoep met stukjes kabeljauw

  • Door
    Ans Leyten
  • Geplaatst op
    14/5/13
  • Soort gerecht
Beoordeling:
Personen:
4
Voorbereidingstijd:
3 minuten
Kook Tijd:
5 minuten
Totale Tijd:
8 minuten
Tip
Serveer met geroosterd witbrood
Ingrediënten

150 gr. groene asperges
Knorr aspergecrèmesoep
1 dl. witte wijn
100 gr. kabeljauwfilet
vers gemalen peper
peterselie

Instructies

Maak de asperges schoon en snijd ze in stukjes van 3 cm.
Snijd de kabeljauwfilet in kleine stukjes.
Kook de asperges circa 4 minuten in 5 dl. water.
Breng in een andere pan de soep met 4 dl. water en de wijn aan de kook.
Voeg de asperges met kookvocht toe.
Laat de soep 5 minuten zachtjes koken.
Voeg 3 minuten voor het einde van de kooktijd de kabeljauwfilet toe.
Breng op smaak met vers gemalen peper en garneer met toefjes peterselie.